• CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img

RESORT

Informacije

Posao

Razvili smo odnose s nekoliko odmarališta, vinarija, restorana, avanturističkih parkova i hotela diljem Kanade kako bismo osigurali da vam nađemo idealan posao. Dobit ćete priliku saznati više o našim poslodavcima, njihovim lokacijama i poslovima koje nude. Tijekom postupka prijave ispunit ćete obrazac za odabir posla s popisom najboljih izbora poslodavaca, poslova i lokacija (Job Preference Form) koji će našem timu za posredovanje pomoći u pronalaženju pravog rezultata.
Garantiramo da će vaš bruto tjedni prihod u prosjeku iznositi od 300 do 450 CAD ili više za 30 - 40 sati tjedno. Dobit ćete uobičajene slobodne slobodne dane što će vam omogućiti dovoljno vremena za razgledavanje znamenitosti. Popis naših poslodavaca pogledajte u nastavku.

Viza

CCUSA će vam pomoći u prijavi za program IEC (International Experience Canada) Working Holiday Program.

Putovanje

Odgovorni ste za samostalno organiziranje putovanja do radnog mjesta u Kanadi. Vaš poslodavac će vam dostaviti mjesto dolaska, detalje o putovanju i datume. Vaš lokalni ured CCUSA uspostavit će kontakt s putničkom agencijom kako bismo osigurali da imate najkonkurentnije dostupne zrakoplovne letove.

Osiguranje

Morate imati cjelovito putno osiguranje za cijelo vrijeme boravka u Kanadi. Datumi vaše kanadske radne dozvole podudarat će se s točnim datumima vašeg osiguranja prilikom ulaska u Kanadu.
Imate mogućnost kupnje CCUSA plana osiguranja, tako da ste sigurno pokriveni dok putujete i radite u Kanadi. Naknade se razlikuju se ovisno o duljini i vrsti pokrivanja koje odaberete. Više pojedinosti potražite u svom uredu CCUSA.

Pomoć pri dolasku

Kad stignete u Kanadu, osigurat ćemo vam smještaj za dvije noći u vašem gradu dolaska. To će vam pružiti priliku da se prilagodite novoj vremenskoj zoni, razgledate znamenitosti i organizirate svoje dokumente o zaposlenju. CCUSA će pružiti detaljne upute za dobivanje vašeg broja OIB-a (Social Security) i otvaranje kanadskog bankovnog računa. Tamo ćete dobiti daljnje upute za putovanje do konačnog odredišta.

Smještaj

Bilo vaš poslodavac ili Work Adventures Canada pomoći će vam da pronađete smještaj tijekom trajanja ugovora. Također, mnogi poslodavci pružaju smještaj osoblju za malu naknadu.

Podrška

CCUSA će vam ponuditi podršku i resurse kroz svaki korak procesa. Imat ćete pristup našoj privatnoj Facebook grupi WAC-a kako biste bili povezani sa sudionicima WAC-a širom svijeta i u Kanadi. Imat ćete pristup našem ekskluzivnom razgovoru, savjetima o traženju posla i životopisu kako biste dobili konkurentnu prednost koja je potrebna za dobivanje željenog posla. Za vrijeme boravka na programu  u Kanadi, imat ćete pristup telefonskom broju koji vam pruža podršku 24/7 u slučaju nužde ili za uobičajena pitanja. Nikada se nećete osjećati sami!

NAKNADE I PLAĆA

Vaš bruto tjedni prihod iznosit će u prosjeku 300 do 450 CAD (prije odbitka). Dobit ćete uobičajene slobodne slobodne dane što će vam omogućiti dovoljno slobodnog vremena za razgledavanje znamenitosti.

Tablice u nastavku prikazuju naknade za program Work Adventures Canada / Resort. Također biste trebali uzeti u obzir sljedeće troškove prilikom finaliziranja proračuna: potvrda o nekažnjavanju, osiguranje, letovi, dokazi o novčanim sredstvima i životni troškovi dok ste u Kanadi.

Program Fees
Application Fee $130 USD
Acceptance Fee $665 USD
Additional Fees
IEC Participation Fee $153 CAD
Work Permit Holder Fee $100 CAD
Biometrics $85 CAD

PODOBNOST

Ako ispunjavate gore navedene zahtjeve i spremni ste za ovakvu avanturu, tada je Work Experience Canada za vas!

POSTUPAK PRIJAVE

 1. Slijedite vezu za prijavu
 2. Ispunite i dostavite sve dokumente uz plaćanje u CCUSA. Obavezno pročitajte i potpišite Ugovor o programu.
 3. Kontaktirat ćemo vas u roku od tjedan dana kako bismo dogovorili osobni razgovor.
 4. Prijave se primaju tijekom cijele godine. Morate se prijaviti najmanje 12 - 16 tjedana prije predviđenog datuma početka.

POSLODAVCI

Imamo sreću da smo se udružili s grupom uzbudljivih poslodavaca širom Kanade koji vjeruju i pozdravljaju naše međunarodno osoblje. Dostupnost posla ovisi o sezoni i veličini poslodavca. Preporučujemo da se rano prijavite na Work Adventures Canada kako biste osigurali da dobijete posao koji želite.

Pogledajte dolje kako biste saznali više o poslodavcima s kojima surađujemo.