PARTNERI

AMERIČKO VELEPOSLANSTVO U ZAGREBU

CCUSA je jedini direktni J-1 viza sponzor u Republici Hrvatskoj od 1999. Od tada usko surađujemo sa Američkim veleposlanstvom u Zagrebu u kontinuitetu zadovoljavanja kriterija za vizu, širenju poznanstava i kulturne razmjene među mladima.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu organizira Outreach Events po Hrvatskoj u suradnji sa CCUSA i drugim srodnim organizacijama tijekom koje hrvatski učenici i studenti mogu saznati sve o školovanju, radu i putovanju u SAD te o procesu dobivanja američkih viza.

Na sastancima možete upoznati konzule i konzularno osoblje, te postaviti svoja pitanja u vezi vize osobno. Sva događanja su otvorenog tipa i svi su dobrodošli!

CCUSA Tax Service

Our in-house CCUSA Tax Service has filed thousands of US tax returns on behalf of our participants. CCUSA Tax Service has now partnered with Sprintax. Sprintax offers you more flexibility and value for filing your return, saving you even more $$$.

Nomago Travel

Nomago Travel je putnička agencija, od ranije poznata kao STA putovanja, koja posluje od 1998. godine. Od nedavno je dio grupacije Nomago d.o.o. koja ima preko 1000 zaposlenika, više od 600 putničkih autobusa te nudi punu uslugu putovanja i mobilnosti.

Posjedovanje IATA licence omogućava organiziranje zrakoplovnih putovanja, te agenti brinu o najpovoljnijim avio kartama, uslugama smještaja, rent-a-cara, transfera i ostalih oblika prijevoza, a nude i svjetske ture te razne izlete.