Job Fair Zagreb

Američki poslodavci dolaze u Zagreb kako bi osobno upoznali studente koji žele raditi u SAD-u! Dobit ćeš priliku za osobni razgovor, pregovore s poslodavcem i moguću ponudu za ljetni posao!

Sve to možeš ostvariti unutar 2-3 sata na jednom mjestu tijekom WEUSA Job Faira.
Prijaviti se možeš samostalno, u paru ili u grupi. Broj poslodavaca, ponuda i mjesta je ograničen, a program funkcionira po principu tko se prvi prijavi i rezervira svoje mjesto.

Zahvaljujući WEUSA Job Fairu, tisuće studenata diljem svijeta već su dobile svoju ponudu za posao u SAD-u. Možeš im se pridružiti i ti već ove godine! Prijavi se na program i rezerviraj svoje mjesto na sajmu danas!

Iskoristi najbolju priliku da upoznaš svog poslodavca i otputuješ u SAD s prijateljima!

VAIL & BEAVER CREEK HOSPITALITY

Vail, Colorado

Ova dva luksuzna resorta nalaze se u samom srcu Amerike na jednoj od najelitnijih planinskih lokacija koja broji preko 300 sunčanih dana godišnje.

Smještaj: $400/$600

Radne pozicije: General Food and Beverage Worker (12.25 USD/h), Ride Operator (12.25 USD/h) & Ticket Sales (12.25 USD/h)

Details Website - Vail Website - Beaver Creek

***FULL***

XANTERRA PARKS AND RESORTS AT YELLOWSTONE

West Yellowstone, Wyoming

Idealno za one koji žele ljeto provesti radeći u prirodi u jednom od najpoznatijih i najpopularnijih nacionalnih parkova na svijetu!

Smještaj: $23/tjedno!

Radne pozicije: Busser (5 USD/h+tips), Housekeeper (10 USD/h), Kitchen Worker (10 USD/h), Fast Food Worker (10 USD/h) & Retail Sales (10 USD/h) + $3 bonus na kraju sezone za svaki dan boravka u parku

Details Website

BRECKENRIDGE RESORT

Breckenridge, Colorado

Ekskluzivan cjelogodišnji resort traži osoblje za ljetnu sezonu s puno mogućnosti rada i zabave za sve one koji vole great outdoors!

Smještaj: stanovi $350 USD-550 USD/mjesečno+depozit

Radne pozicije: Cook (12.25 USD/h), Food & Beverage (12.25 USD/h), Cashier (12.25 USD/h), Host/Hostess (12.25 USD/h), Ride Operator (12.25 USD/h), Guest Service Representative (12.25 USD/h), Ticket Sales (12.25 USD/h), Housekeeper (12.50 USD/h), Busser (12.25 USD/h) & Resort Worker (13.50 USD/h).

Details Website