Skype Fair

Već niz godina organiziramo Skype Fair s raznovrsnim poslodavcima diljem SAD-a.

Prednost Skype Fair je da razgovor s odabranim poslodavcem vršite iz udobnosti svojeg doma, kuće, studentske sobe ili knjižnice, najčešće u večernjim satima.

Skype Fair je namijenjen participantima koji se prijavljuju samostalno, u paru ili grupi. Svi poslodavci imaju određeni broj radnih mjesta i pozicija koje nude pa je potrebno prijaviti se i napraviti rezervaciju mjesta što prije.

Razgovori sa Skype Fair poslodavcima se vrše od siječnja do ožujka.

Niže se nalaze dostupni poslodavci, a web i puni profil što nude i očekuju od participanata se nalazi ispod svake slike.

***FULL***

FAIR HILLS RESORT

Detroit Lakes, MN

Pravo filmsko ljetovalište na obali jezera! U vlasništvu iste obitelji od 1926. godine. Za sve one koji žele „vacation mode“ u sjevernijim krajevima.

Smještaj: kabine za 12 USD/dnevno s uključenih 3 obroka na dan

Radna pozicija: Resort Worker (9.86 USD/h)

Details Website

***FULL***

ISLAND VISTA RESORT

Myrtle Beach, SC

Klasično američko ljetovalište na obali Atlantika. Za one koji Jadran žele zamijeniti s oceanom.
Obiteljsko ljetovalište od 1980., smješteno na dugačkoj pješčanoj obali a opet u velikom gradu.

Smještaj: omogućen

Radne pozicije: Guest Service Representative (8.5 USD/h), Front Desk (9 USD/h) & Resort Worker (9 USD/h).

Details Website

***FULL***

RANCH INN & RANCH SHOP

Jackson Hole, WY

U jednom od najpopularnijih ljetnih i zimskih odredišta SAD-a, ovaj poslodavac je smješten u blizini nacionalnih parkova Yellowstone i Grand Teton. Nudi puno mogućnosti za uživanje u prirodi. Od svojih kandidata očekuje rad do minimalno 22. rujna.

Smještaj: stan za 35 USD/tjedno

Radne pozicije: Front Desk (10 USD/h), Housekeeper (10 USD/h), Resort Worker (10 USD/h) & Retail Sales (10 USD/h).

Details Website

***FULL***

THE FLYING SADDLE RESORT

Alpine, WY

Resort u blizini Jackson Hole koji nudi mogućnosti za uživanje u prirodi i posjet dva poznata nacionalna parka (Yellowstone i Grand Teton). Za one koji žele nešto drugačije ljeto! Od svojih kandidata očekuje rad do minimalno 22. rujna.

Smještaj: 35 USD/tjedno

Radna pozicija: Housekeeping (10 USD/h), Front Desk (10 USD/h), General Food & Beverage (10 USD/h) & Resort Worker (10 USD/h).

Details Website

***FULL***

JENKINSONS'S PAVILLION

Point Pleasant Beach, NJ

Jedan od najpopularnijih i najstarijih zabavnih parkova s restoranima na obali Atlantika. U blizini New Yorka s puno mogućnosti za slobodno vrijeme i uživanje u oceanu.

Smještaj: 100 USD/tjedno

Radne pozicije: Fast Food Worker (8.85 USD/h), General Food & Beverage (8.85 USD/h), Game Operator (8.85 USD/h), Counter Worker (8.85 USD/h) & Host/Hostess (8.85 USD/h).

Details Website

***FULL***

SQUEAKY B's

Grand Lake, CO

Top lokacija u Coloradu za one koji žele iskusiti pravu Ameriku na ponešto višoj nadmorskoj visini! Restoran koji nudi burgere, pivo i muziku! Poslodavac je isključivo otvoren za zapošljavanje nepušača i onih koji mogu ostati što duže u rujnu.

Smještaj: stan za 400 USD

Radne pozicije: Resort Worker (10.5 USD/h) + tips = uobičajeno 18 USD/h.

Details Website

***FULL***

SUNNYSIDE RESORT

Lake Tahoe, CA

Za one koji ljeto žele uživati na jezeru Tahoe u Californiji na granici s Nevadom. Posve drugačiji tip resorta s puno mogućnosti za uživanje u prirodi.

Smještaj: nude informaciju i pomoć

Radna pozicija: Line Cook (15 USD/h), Prep Cook (15 USD/h), Busser (12 USD/h + tips), Dishwasher (14 USD/h), Housekeeper (14 USD/h).

Details Website

***FULL***

UTAH OLYMPIC PARK

Park City, UT

Poznati zimski olimpijski centar koji ljeti nudi brojne radne mogućnosti. Za one koji vole adrenalin, uzbuđenje i sportove.

Smještaj: ne nude

Radne pozicije: Park Guide (11 USD/h).

Details Website

***FULL***

THE CLUB AT 3 CREEK

Jackson, WY

Ekskluzivni privatni golf resort u jednom od najljepših predjela Amerike. Nudi fantastičan paket za svoje djelatnike. Prilika koja se ne propušta!

Smještaj: stan za 450USD/mjesečno

Radne pozicije: Busser (15 USD/h), Waiter/Waitress (17 USD/h), Dishwasher (16 USD/h), Prep Cook (16 USD/h), Golf Range Attendant (15 USD/h).

Details Website

PHOENIX CONDOS

Orange Beach, AL

Apartmansko naselje tik uz prekrasnu pješčanu plažu na obali meksičkog zaljeva uz granicu s Floridom i Louisianom. Savršena lokacija za one koji ljeto žele provesti u manjem turističkom mjestu koje nudi brojne ljetne i morske aktivnosti na samoj plaži.

Smještaj: 125 USD/tjedno

Radna pozicija: Room Service Attendant (9.5 USD/h)

Details Website

THE DIVINE DINING GROUP

Myrtle Beach, SC

Grupacija od sedam restorana nalazi se uzduž plaže u uvijek popularnom gradu za internacionalne studente i turiste - Myrtle Beach. Idealna lokacija za one koji žele iskusiti život u američkom obalnom gradu i doživjeti ljeto puno sunca, zabave i kupanja u oceanu!

Smještaj: ne nude

Radna pozicija: Host/Hostess (9 USD/h), Dishwasher (9 USD/h), Cook (9 USD/h).

Details Website

***FULL***

INNISFREE HOTELS

Orange Beach, AL

Hampton Inn & Suites i Hilton Garden Inn iz Innisfree grupacije hotela nalaze se uz predivnu pješčanu plažu na obali meksičkog zaljeva u blizini gradova Mobile, AL i Pensacola, FL. Za sve one koji ljeto žele provesti u manjem mjestu uz brojne zabavne mogućnosti, kupanje u oceanu i izležavanje na plaži.

Smještaj: 480 USD/mjesečno

Radna pozicija: Housekeeper (10 USD/h + tips)

Details Website 1 Website 2

***FULL***

HYATT REGENCY LAKE TAHOE RESORT, SPA & CASINO

Lake Tahoe, NV

Odmaralište za VIP goste poput glumaca, pjevača i poznatih osoba na obali jezera Tahoe (granica Nevade i Kalifornije). Jedan od najljepših hotela iz poznate hotelske grupacije Hyatt na jednoj od najljepših lokacija u SAD-u po prvi puta zapošljava studente iz Hrvatske.

Smještaj: poslodavac asistira

Radna pozicija: Housekeeping (14 USD/h), Dishwasher (14 USD/h)

Details Website

***FULL***

MARGARITAVILLE

Panama City Beach, FL

Svjetski poznati lanac restorana magnata Jimmy Buffetta koji nudi tipičnu američku hranu. Rad u vrlo brzom i zabavnom okruženju na plaži na Floridi!

Smještaj: nudi informacije

Radna pozicija: Line Cook (10 USD/h), Prep Cook (9 USD/h), Dishwasher (9 USD/h), Host/Hostess (9 USD/h) & Busser (5.25 USD/h + tips)

Details Website

***FULL***

CONGRESS HALL

Cape May, NJ

Najstarije i najpoznatije viktorijansko odmaralište na istočnoj obali još od 1816.! Ovaj poslodavac je vrlo omiljen i tražen među hrvatskim studentima radi svoje lokacije i povijesti.

Smještaj: 125 USD/tjedno

Radna pozicija: General F&B (6.15 USD/h), Resort Worker (9 USD/h), Front Desk (10 USD/h), Dishwasher (9 USD/h), Retail Sales (9 USD/h), Food Runner (7 USD/h), Housekeeper (9 USD/h), Banquet Worker (10 USD/h), Barista (9 USD/h) & Guest Service Representative (9 USD/h).

Details Website