DOGAĐANJA

CCUSA održava brojna informativna događanja i sastanke tijekom cijele sezone prijava, od jeseni do proljeća, na kojima možeš saznati iz prve ruke kakvo je iskustvo sudjelovanja na CCUSA programima.

Kalendar sa svim našim događanjima i važnim datumima nalazi se na dnu stranice. Klikni na upisana događanja da saznaš više o informativnim sastancima koji se održavaju u tvojoj blizini.

INFORMATIVNI SASTANCI

Dođi na neki od naših zanimljivih informativnih sastanaka i iz prve ruke saznaj o radu, životu i putovanju preko oceana. Na našim događanjima možeš osobno razgovarati sa CCUSA predstavnikom (Area Representative).

  • Naši predstavnici će te kroz zanimljivu i informativnu prezentaciju provesti kroz program, aplikacijski proces, ono što od njega dobivaš te koje su tvoje odgovornosti.
  • Svi naši predstavnici su mladi ljudi koji su na našim programima bili jednu ili više godina. Imat ćeš priliku čuti njihova iskustva i pitati ih sve što te zanima o životu u SAD-u.
  • Pokazat ćemo ti video uratke koji će ti pomoći da bolje razumiješ program.
  • Dat ćemo ti savjete kako da se istakneš sa svojom aplikacijom.
  • Čut ćeš sve o aktualnim Skype Fairovima i poslodavcima te vidjeti zašto smo do sada u 100% slučajeva našim participantima pronašli ljetne poslove.

Naš cilj je na ovim sastancima pružiti svim zainteresiranima iskrenu i točnu informaciju o CCUSA i programima koje nudimo. Želimo da što više naučiš o našim programima, o iskustvu koje možeš steći, ali i o obvezama koje oni nose. Na taj način ćeš moći donijeti odluku želiš li sudjelovati na našim programima te se odlučiti za onaj koji ti najbolje odgovara.