Prednosti programa

CCUSA programi ti mogu pomoći u daljnjoj karijeri i studiju! Bilo da tražiš savršen ljetni posao, studentsku razmjenu ili samo želiš biti jednu stepenicu više u svom karijernom razvoju, CCUSA ima nešto za tebe! Ne samo da ćeš se dobro zabaviti tijekom naših programa, nego će ti ovo iskustvo pomoći u izgradnji tvoje karijere i životopisa.

POVEĆANJE TVOJE ZAPOŠLJIVOSTI

Dobre kvalifikacije su samo dio onoga što te čini zapošljivim na poslu koji želiš…. druga polovica je radno iskustvo, osobito iskustvo rada u drugoj kulturi i zemlji!

Kada se prijaviš za savršeni posao, uz tebe će se prijaviti i niz drugih kandidata i zato je važno biti siguran da se ističeš među njima te da imaš praktične vještine i iskustva koje poslodavci traže. Sudjelovanje u CCUSA programima ti upravo omogućuje razvoj takvih vještina i time povećava tvoju zapošljivost.

Sudjelovanje u CCUSA programima, kroz rad i putovanje, ti donosi idealne prilike da pokažeš budućim poslodavcima sljedeće vještine:

  • mogućnost rada u timu i s ljudima iz različitih kultura
  • vještine upravljanja vremenom i odgovornost
  • vještine u radu s ljudima
  • životne vještine poput neovisnosti, prilagodljivosti i zrelosti
  • vodstvo i komunikacija

Bez obzira na to želiš li nakon studija raditi u Hrvatskoj ili inozemstvu, poslodavci obično više cijene osobe koje imaju iskustva rada u drugim zemljama jer to pokazuje spremnost na prihvaćanje novih izazova i lako prilagođavanje na novo okruženje.

STUDIRAŠ I TRAŽIŠ SAVRŠENU STUDENTSKU RAZMJENU ILI PROJEKT?

Sudjelujući u našim programima, stječeš vještine koje će ti pomoći u tome da se istakneš među drugim studentima!

Ako studiraš (pred)školski odgoj, psihologiju, pedagogiju, socijalni rad, logopediju ili kineziologiju, znanja i vještine koje možeš dobiti radeći u ljetnim kampovima s djecom su nebrojena! Imat ćeš mogućnost direktnog rada s djecom u trajanju do 10 tjedana što je prilika koja se ne prepušta!

Također, naši programi su idealni za sve studente koji se u budućnosti žele baviti turizmom ili poduzetništvom, ali i za sve koji žele naučiti više o sebi i svijetu. Niz je koristi koje ti donosi naš Work Experience USA program – ne samo da ćeš imati najbolje ljeto u životu, nego će ti ovo iskustvo donijeti izvrsne prednosti tijekom studiranja, kao što su:

  • STJECANJE PRAKTIČNOG iskustva koje će ti omogućiti da povežeš teoriju s praksom u novoj i uzbudljivoj kulturi;
  • UČENJE novih vrijednih vještina kroz rad s drugim studentima iz cijelog svijeta;
  • OBOGAĆIVANJE životopisa novim radnim iskustvom;
  • PRONALAŽENJE savršene teme za projekt ili završni/diplomski rad;
  • ISTICANJE među drugima tijekom prijave za posao! Radom u drugoj zemlji/kulturi pokazuješ inicijativu i neovisnost, što te čini zanimljivijom kandidatom!

POBOLJŠAJ SVOJ ŽIVOTOPIS

Sudjelovanje u CCUSA programima donosi ti vještine koje ćeš imati cijeli život! Osim toga, kada u životopis možeš dodati međunarodnu prepoznatu organizaciju kao što je CCUSA, to će biti velika prednost u tvojoj karijeri.