CCUSA je jedini sponzor za J-1 vizu u Hrvatskoj!

CCUSA je vodeća organizacija za međunarodne programe. Od 1986. godine pružamo mladima ljudima iz cijelog svijeta mogućnost da dijele svoju kulturu s drugima te da uče o drugim kulturama.

CCUSA je prvi i jedini sponzor za J-1 vizu u Hrvatskoj još od 1999., odabran od strane US Department of State. S njima usko surađujemo kako bismo svim našim participantima osigurali izvrsno iskustvo u SAD-u, koje je isto vrijeme u skladu sa svim pravilima i regulacijama. Kao sponzor tvoje J-1 vize, možeš biti siguran da ćemo ti pružiti sve točne informacije koje primimo od US Department of State, u bilo kojem trenutku.

Kada postaneš CCUSA participant, CCUSA je s tobom u kontaktu od početka do kraja. Kada dođeš u SAD, CCUSA američki ured će biti u stalnom kontaktu s tobom kako bismo bili sigurni da proživljavaš izvrsno iskustvo te da bismo ti što brže odgovorili na sva pitanja koja imaš. Od nas se očekuje i da ti pružimo informacije o različitim kulturalnim aktivnostima u kojima možeš sudjelovati te da pratimo u kojima od njih sudjeluješ jer se to očekuje od sudionika ovih programa.