ZAŠTO ODABRATI CCUSA

CCUSA je najbolji stručnjak za ljetne kampove i međunarodne radne avanture, tako da ćeš biti u najboljim rukama kada odlučiš raditi i putovati u SAD-u. Osim toga, jedini smo sponzor za studentske radne vize u Hrvatskoj!
Nudimo mogućnost biranja raznih programa u SAD-u: rad s djecom (Camp Counselors USA), sezonskog ljetnog posla (Work Experience USA) i stručne prakse (Practical Training USA).

Kakvi god da su tvoji interesi, imamo nešto za tebe:
- možeš raditi u ljetnom kampu s grupom djece koje ćeš podučavati različite aktivnosti kojima se ionako baviš u svakodnevnom životu, a to mogu biti razni sportovi, umjetničke i akrobatske vještine ili preživljavanje u prirodi.
- nudimo ti mogućnost ljetnog sezonskog posla koji možeš pronaći samostalno ili ćemo to napraviti mi umjesto tebe.
- za naše bivše participante nudimo mogućnost obavljanja stručne prakse.

CCUSA je međunarodna organizacija i direktni J-1 visa sponzor čiji se glavni ured nalazi u San Rafaelu u Kaliforniji. Od 1986. godine, posvećeni smo pružanju najbolje usluge mladima širom svijeta u pronalasku ljetnog kampa, radnih ili volonterskih programa. Zbog toga od 1999. godine CCUSA djeluje i u Hrvatskoj. Pronašli sezonske poslove i ljetne kampove nizu mladih avanturista, čiji broj iz godine i godinu raste, a sve proizlazi iz godina iskustva s ovim programima budući da smo prvi i jedini viza sponzor u Hrvatskoj.
Naše ogromno iskustvo i znanje osigurava ti podršku i stručnost u tvojoj međunarodnoj avanturi!

Ako razmišljaš upustiti se u svoju avanturu po SAD-u, pročitaj sve o našim programima i odaberi onaj koji je idealan za tebe. A mi ćemo ti pomoći sa svim ostalim detaljima!